Guus Bremer coaching en training is een bedrijf op het gebied van coaching en training. Ik heb een ruime ervaring in diverse sectoren van het welzijnswerk en het onderwijs. Ik maak gebruik van de kennis en ervaring die ik in leven en werk heb opgedaan.

De omvang van het bedrijf maakt het mogelijk om al mijn klanten de zorg en aandacht kan geven die zij verdienen; maatwerk, dus.

Eigen stijl
Ik zie coachen en trainen elke keer weer als een nieuw avontuur; een ontmoeting met een nieuw mens of een nieuwe groep mensen. Door de nieuwsgierigheid naar het verhaal achter de mens; de keuzes, afwegingen, twijfels, overtuigingen, ontstaat het gesprek. Ik nodig je uit om na te denken over je diepere drijfveren. Die brengen je bij het antwoord op je eigen vragen. Het antwoord op je vragen komt niet van mij, maar ik kan je wel helpen om ze bij jezelf te vinden.

Ik bekijk de dingen graag met een knipoog, maar uiteindelijk wel altijd serieus en met respect voor de persoon en emoties van de ander. Zweven mag, maar graag wel met beide benen op de grond.
Of het nou om coaching of training gaat, het gaat altijd om ontwikkeling en beweging en het begint met echt willen.Ontwerp:Przewalski Ontwerpers Grafisch Vormgevers